Pages

21 December 2011

BU YÜZE DİKKAT ! ARIZONA MUSE

ARİZONA MUSE; Yeni bir Süpermodel doğuyor.


Arizona Muse Next model ajansına 2008 yılında kayıt olduğunda modellik kariyerine henğz başlıyorduki hamile kalıp bir buçuk yıl ortadan kayboldu. Ama Muse'nin geri dönüşü tam anlamıyla muhteşem oldu. Daha podyumlardaki ilk sezonunda imza attığı kontratlar en iyi defileler içindi.

New York Moda haftasında 2011 BCBG Max Azria bahar şovunun açılışı ve kapanışını yapmak için seçildikten sonra Muse, Marc Jacobs, Hervé Léger, Narciso Rodriguez ve Proenza Schouler için yürüdü.

Bu yeteneği farkeden Miuccia Prada hemen Muse ile ayrıcalıklı bir anlaşma yaptı. Muse sadece Prada şovunda yürüyebilecekti,ki şovun  açılış ve kapanış yürüyüşlerini yaptı. Prada aynı zamanda Muse'i heyecanla beklenen İlkbahar/Yaz 2011 kolleksiyonunun yüzü yaptı.

Paris Moda Haftasında Mıu Mıu şovunun açılış ve kapanışlarını yapmakla kalmayıp diğer Chanel, Louis Vuitton, Christian Dior, Chloé ve Yves Saint Laurent gibi büyük isimlerin podyumlarında yürüdü. Ayrıca Yves Saint Lauren Muse'i Daria Werbowy'in yerine seçerek İlkbahar/Yaz 2011 kolleksiyonunun yüzü yaptı.

Muse İngiliz, Fransız, Kore, Rus, Australya ve Italyan Vogue kapaklarında olmayı başardı.


Çok genç, çok çarpıcı ve şimdiden başarılı bir yüz- Ezberleseniz iyi olur çünkü daha çok göreceğiz.

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comments