Pages

26 September 2012

NEW TRENDS FOR A/W 2012- PART3

Opulent

Anything that is in bold, gold, or bling goes! Forget the less is more mantra, more the better. Especially gold and diamonte accessories. Don't hold back ladies!

Şaşa gösteriş ve abartı bu trend için olmazsa olmaz. Ne kadar varak işleme, taşlı boncuklu kıyafet ve aksesuar bulursanız alın, takın üstünüze.








 
Of course it is possible to look stylish without looking tacky. The trick to that lies in the quality of the pieces you will be wearing. Avoid cheap looking objects and istead try to go for clothes with quality fabrics and cut. Aim to choose accessories that show quality in both material and craftmanship.

Bu trendi takib etmek adına basit ve ucuz görünmek istemiyorsanız seçeceğiniz kıyafetlerde kaliteli kumaş ve kesime önem verin. Aksesuarda malzeme ve işçilik kalitesi belirgin ürünleri tercih etmeniz yeter.

7 comments:

  1. super love it! :)
    anyway, i hope you could visit my blog too and follow :3

    xoxo,
    Raellarina- The Ballerina on Fire
    http://raellarina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Zelis'cim tesekkurler icten yorumun icin.. Gercekten oyle.. cok zor bulunan degerli arkadasliklara sahip olmak ve derin paylasimlarda bulunmak cok ozel ! kiymet bilmek lazim.. Ben hep sorunsuz dostluklar yasiyorum cok sukur ! Umarim senin icin de oyledir.. Bu arada evet yahu bu sezon cok bi sik cok bi piril piril olacagiz.. Zara'nin o gomleginde gozum var.. biraz zara icin pahali bence ama sonunda dayanamayabilirim :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arkadaslarim cok ama dostum azdir. Lulu'cum. Zaradaki modacilar baya guzel parcalar hazirlamislar bu sezon, gozlerim bayram etti valla:)

      Delete
  3. Zelish'cim bana bıraktığın yoruma istinaden yazıyorum:) İşletme hatası değil. İşletme çok ustalıkla ve akıllıca kendini çoktan pazarlamış bile. Hem gizli tutarak hem de yılın 6-7 ayı tüm odalar full satılarak. Sezonda odada kişi başı fiyat sabah-akşam yemeği 200-EURO ve şu an ise (bu da Kurban bayramına kadar olan fiyat tabii)kişi başı 150-TL.Mayıs ayından eylüle kadar fiyatlar 200-EUR ile 300-Eur arasında olmasına rağmen otel full dolu. Biz burayı Haziran da aradık eylül için doluydu düşün. Muhteem bir yer. Geldiğinde gitmen lazım canım. Öperim.

    ReplyDelete
  4. Ben de seviyorum isilti, biliyorsun zaten : )) Benim bu ornekler arasinda pucci clutch a gozum takildi en cok : )

    ReplyDelete

Thank You For Your Comments