Pages

22 June 2012

APOLOGIES....

Hello dear readers. Sorry for not being able to post for ages. I have been super busy this past week and on top of it it I have been SOOO ill. I literally could not move a muscle. Nothing serious but because of the unpredictable weather in England, I have caught a chill big time!
So to make up for it I want to show you what I got recently and it is also a clue to the next trend which I will do a post on. Also the photos are taken with my smartphone in the car white waiting for my daughter:)


Selaam Güzel okuyucularım. Postlarıma ara vermek zorunda kaldım lakin çok Yoğundum ve üstüne birde İngilterenin bir sıcak bir soğuk havaları denk gelince acayip hasta oldum. Üşüşütmüşüm:( Ama en azından sizlere en son aldığımı göstereyim ki affedin beni. Söz bidaha ihmal yok. Bu ürün aslında bir sonraki postumda ele alacağım trendle alakalı, tahminlerinizi bekliyorum.

6 comments:

  1. Gucci! Great taste and style! Always a winner!

    Kisses,

    http://danaslookbook.blogspot.com/

    Dana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Dana, I'm sooo glad that I got these sunnies. They are soo light and easy to wear.

      Delete
  2. Zelish cim, oncelikle gecmis olsun, ben de niye yeni postlar yok diyordum, gelip hep kontrol ettim arada. Once bu postundan basliyorum mesajlara, yukariya gecicem birazdan : ) Gozlugunu gule gule kullan, ben de istiyorum boyle mirror efektli bir gozluk de yakisan bir modeli bulmam lazim : ) Bu post sayesinde iki sey daha ogrendim hakkinda, bir kizin var, ne guzel, bekliyorum dedigine gore, okul yasinda diye tahmin ediyorum, ozeli buradan yazmak istemezsen mail de yazabilirsin. Bir de agir bir araban varmis onu da ogrendim ; ) Sana bol gunesli gunler diliyorum, gozlugunu gule gule taktigin ve guzel ingiliz countryside inda keyifli arabani surdugun, yaninda kizin bicir bicir anlattiginizi hayal edebiliyorum : )

    ReplyDelete
  3. Zeliscim gozlugunu guzel gunlerde kullan canım benim.Bak burada cok cok gunes var taaa aksam 9lara kadar.Ona gore gelirken yanında tum gozluklerini getir:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tamam Papişim. Getirmeyi planlıyorum. N'olur n'olmaz dimi :)Zaten ben yaz kış güneş gözlüğü takanlardanım. Sen bilirsin buraların gri havalarında bile özellikle araba kullanırken gözlük takma ihtiyacı duyuyorum.


      xxx

      Delete

Thank You For Your Comments