Pages

24 May 2012

TROPICAL BRIGHTS


As I am writing this post I am waiting for the Sun to come out from behind the clouds for the hottest day we in England, are supposed to have so far this year.

While waiting for the heatwave, I thoght of the tropics and wanted to share with you eye candy which reminds me of Paradise, with palm trees exotic birds and of course lots of colour. 


Sizlere bu postu hazirlarken Güneşin saklandığı bulutların arksından çıkmasını beklemekdeyim. Güya şimdiye dek Ingilterede yaşayacağımız en sıcak gün olacakmış.

Beklerken aklıma tropikal cennetler geldi ve sizlerle bazı görselleri paylaşmak istedim.

A) Charlotte Olympia Pandora feather Perspex box clutch
B) Christian Louboutin 20th Anniversary Artemis Plumes python bag
















A) Brian Atwood Mojito leather and raffia sandals
B) Charlotte Olympia Mabel printed canvas platform pumps


 


 


A) Altuzarra Coconut print silk panel and leather dress
B) Altuzarra Spring Tropical prink silk crepe de chine dress




 A) Sandro Printed silk top     B) Just Cavalli tropical print silk top


  Reed Krakoff Silk and Sateen printed Top and Shorts 



I can't wait to try similar looks!

Benzer cicilerden denemek için sabırsızlanıyorum.


3 comments:

  1. Transparan bi çanta edinmek istiyorum ben de..

    ReplyDelete
  2. O tuylu CO clutch almasi cok zor olanlar listemde, hayalimde : ) Soruna da buradan cevap veriyim, o post tam giyim postu degildi bir de yeni olan ceket disinda birsey yoktu o yuzden. Bazen sadece yeni olan seyleri yaziyorum giyim postlarimda bir de. Ama ceket yeni ve belki begenen olur bakmak ister diye onun bilgisini parantez acip paylastim. Ha bir de gecen Granada postumda yazmistim cicekli lila mint bluz Massimo Dutti den, yeni sezon. A dur bir tane daha yeni var, krem rengi deri bileklik de Massimo Dutti den. Babetleri merak ettiysen, ne yazikki gecen yazin indiriminden almistim Ferragamo dan. Genelde italyan marka olan ayakkabilarimi indirimde aliyorum : ) Ya da TR de taksitle, en guzeli hem indirim hem taksit tabiki : ) Ama Italyada taksit yok ne yazikki : ( Begenin icin cok tesekkur ederim. Bu arada aciklamalar icin sagol ama ben seni halen goremiyorum, sen kendini hangi isimlerin yaninda goruyorsun listede? Ilk defa boyle oluyor, sebebini anlamak isterim GFC den kaynaklaniyorsa, belki senin gibi baska takip edenler var benim listede gormedigim ve yorum da birakmadilarsa bu yuzden onlarin blogunu ziyaret edemiyorum. Bazi kisiler direkman begenip izlemeye aliyor, yorum birakmiyor bir sebeple ama profillerinde kendi bloglarinin linki olmuyor bazilarinin, onlara da geri donemiyorum bu durumda, o yuzden yorum sayfama not ekledim yakin zamanda ama ona ragmen halen bloglarini bulamadigim yeni izleyiciler var. Gorusuruz : )

    ReplyDelete
  3. Yeni bir izleyici gelmis, onu uyeler icinde ararken senin cicekli profil resmine rasladim : ) ben sen yeni izlemeye basladin zannettigim icin ilk sayfada aramistim, megerse sen onceden izlemeye almissin, ikinci sayfadaymissin. Bak iste yine ayni sey olmus, senin de profil sayfanda kendi blogunun linki yok, seni de o yuzden bulamamisim sen beni ilk izlemeye aldiginda, iyi ki yorum biraktin yakin zamanda da ben de senin blogunu buldum. Bence profil sayfana linkini koy blogunun, yada takibe aldiklarina yorum birak ki haberdar olsunlar blogundan : )

    ReplyDelete

Thank You For Your Comments