Pages

5 April 2012

* GÜNCELLEME * VİCTORIA BECKHAM HARPER'S BAZAAR KAPAGINDA

* GÜNCELLEME *

Sizlere bu yazımı sunduktan sonra,Victoria'nın Çin için hazırlanan Harper's Bazaar dergisinin resimleri internette yayımlandı. Şahsen Çin HB editöryeller daha çok hoşuma gitti. Fotoğraflar Chen Man tarafından çekilmiş.


Different look: Victoria Beckham becomes a redhead for a striking new look as she poses for Harper's Bazaar China

Hear me roar: The mother-of-four shows off her petite figure in an embellished basque and dragon headpiece

Harper's Bazaar China Model: Victoria Beckham Photographer: Chen Man Editorial Cover Red Hair Character Beauty Make Up




Victoria Beckham Harper's Bazaar dergisinin Mayıs ayı için kapak yıldızı olmuş. Başlık olarakda ''Kraliçe Victoria Moda dünyasını fethetti''yazılmış. Lütfeeen, kim öldüde onun yerine kraliçe ilan edildi? Ayrıca hangi ara Karl Lagerfield, Marc Jacobs, Vivienne Westwood, Valentino Garavani ve diğerleri gibi isimleri yenipde Moda Dünyasını ele geçirdi?

Tamam, bir çoğumuzun bu kadın ilgisini çekiyor, kendisi ünlü bir pop grubu üyesi ama solo kariyerinde başarılı olamamış birisi. Eşinin futbolcu olması ikisinin paparazzi dünyasının ilgisini çekmesine neden oldu. WAG (Eşler ve Kızarkadaşlar)olan alaycı bir kelime ile anılan Victoria ta ki bolca para ve iyi bir bağlantı olan menajer Simon Fuller ile tekrar iş birliğine geçene kadar bu lakabdan kurtulamadı. 
Bu sayede Beckhamlar kendilerini iyi bağlantıları olan birkaç kişi ile alakadar etmeye başladılar. Tom Cruise ile verilen pozlar, Katie Holmes ile yapılan defile turlarını hatırladınızmı? Şimdilerde ise Holmes kendini bu WAG den uzak tutuyor.

Sağlam bağlantıları olan diğer isimler modacılar  Roland Mouret ve Marc Jacobs. Telegraph gazetesinin yazarı Belinda White'ın 05 Ocak 2011 tarihli yazısında Roland Mouret'in kendisine aynı sorunun sorulduğunu,  Victoria'nın ilk moda dünyasına kendini fırlattığı defilesi için, elbiseleri tasarladın mı diye sorulmasından oldukça bıkmış olduğunu yazmış.

'' Mouret şu cevapla neredeyse bağırarak açıkladı: Aman Allahım yine mi aynı soru?
Politikacılar, film yıldızları hep aynı soruyu soruyor bende neden? Neden Victoria Beckham için koleksiyon hazırlamak isteyeyimki?''
''Evet arkadaşım ve evet fikir danışıyor bende ona kesimci ismi verdim, ama danıştığı bir çok isim var - Marc Jacobs. İnsanlara yardım etmeyi seviyorum hepsi bu.''

Victoria Beckham kendisinin çizim yapamadığını ama bir çok modacınında yapamadığını itiraf ediyor.

''Çizim yapmıyorum ama bir çok modacıda yapmıyor. Etrafıma birşeyler sarıyorum, fikirleri deniyorum, herşeyi güzelleştirmek, ve kadınlara kendilerini güzel hissettirmek istiyorum.''

Bu sözler herşeyi açıklıyor. Kıyafet tasarımı o kadar da zor değilmiş. Yapılması gereken tek şey, etrafına biraz kumaşı dola ve güzel göster. İnşallah başkalarıda bu yeteneğinin farkına varır ve seni ödüllendirir. Tıpkı Victoria'ya olduğu gibi.



Modacının daha birçok açıklaması Harper's Bazaar dergisinin 124. sayfasında mevcut.

''Biz sıkça espiri olarak diyoruz ki  yanımızdaki 17 yaşında 1,80cm boyunda muhteşem güzellikdeki modelin giysisi için ''Tamam bende giyeceğim ve ben genel halkı temsilen yapıyorum'' Ben böyle çalışıyorum.''

Gerçekçi ol Victoria. Sen 6 (34)beden vücüdünla İngilterede ki genel halkı temsil etmiyorsun, ki onlar ortalama 16 (44) beden ve genel halk 1000 Sterlin(3000TL) olan elbiselerle ortalıkda dolaşmıyor! Ne senin elbiselerine sığar nede alabilir. Cidden yani!

Bayan Beckham başarısının tadını çıkara dursun bizde onun magazin resimlerine bakalım.


Bu arada aşağıdaki resimden beri nekadar da değişim geçirmiş değil mi?



2 comments:

  1. Zeliş, tamam şimdi senin bloga girebiliyorum. Dünden beri nedense öyleydi. Güzel yorumların için teşekkür ederim. Senin izleyiciler gadget'ın yok mu? Ben mi görmüyorum?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papişim izleyiciler gadget'ı var fakat sanırım blog geçmişinin altında pek görünmüyordu. Dizaynı tekrar gözden geçirdim. Blog sayfasının sol üst köşesinde ilk sırada.

      Yorumun için teşekkürler.

      Delete

Thank You For Your Comments