Pages

4 July 2012

RECYCLE YOUR OUTFIT- PART 5

Hi everyone. Just a quick post from moi today. When I started these kind of post, with outfits being recycled, I did not honestly think Kate Middleton, the Queen of recycling clothes, would give me so much material to work with. I was thinking I'd be  doing posts on Hollywood stars etc.

The dress is from Alexander McQueen and she first wore to the tour of Canada she went to with William.





Selam herkese. Sizlere bugün kısa tutacağım bir post hazırladım. Aslında bu tür postlar yapmaya basşladığımda Kate Middletonun bana bu kadar çok malzeme cıkaracağı aklımın ucundan bile geçmedi. Daha çok Hollywood yıldızlarını burada konuk ederim sanıyordum.

Elbise bir Moda dehası rahmetli Alexander McQuuen'den. Kate bu elbiseyi ilk kez eşi William bey ile çıktığı Kanada turunda giymişti. Ve bu gün Wimbeldon Tenis Turnuvasını izlerken giydi.

9 comments:

  1. Bu elbise ben de olsa, ben de coooook giyerim, denizci havali cok zarif bir model : ) Sanirim Kate giysilerini boyle resim cekilen eventlerde iki kere giyerek, tutumlu oldugunu da vurgulamak istiyor olabilir, kraliyet ailesi cok masrafli diye sikayetler oluyor ya...

    ReplyDelete
  2. bloğunla yeni tanıştım. ben de bloğuma beklerim. sevgiler.. :)

    nymphatthelake.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. selam. Bloğuma uğramışsın bende geldim hemen. Seni izlemeyede aldım. Takip edeceğim bundan böyle. Elbise çok hoşmuş.

    ReplyDelete
  4. postunla çok alakasız bu yorumum ama arkadaşım da Brighton'da yaşıyor ve face'de paylaşmış dıaşrısı 16 derece ve kaloriferi yaktım diye. Yaz ortasında bu soğuk hava, kalorifer yakmak sinir bozucu. Senin Lila Moonlight Ayline yazdığın yoruma istinaden yazdım canım:)) Az kaldı sıcak ve güneşli günlere, sabır.

    ReplyDelete
  5. merhaba, iyi ki gelmişsin bloguma da ben de senin blogu tanıdım :)
    Kate daha önce bu elbiseyi son giydiği zamanki kadar iyi taşıyamamış. Sanırım duruşu değişti hatunun şimdi daha bir asil durmuş :)) Ne dersin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bence de gittikce daha da isinin ehli oluyor!:)

      Delete
  6. Bu kız ne giyse bu kadar asil olmak zorundamı :)Blog dunyasınada hosgeldın bu arada:)

    ReplyDelete
  7. ayyyyyy boyel bır elbıse massımonun avrdı almamsıtım nasılda guzel duruyrmus..cok tesekkurler..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comments